storfiskarn

Var ett tag sen jag skrev nu men nu kommer det mycket text och bilder om helgens äventyr så håll hårt i hatten!
Denna historia börjar då alltså förra veckan på måndagen då jag fick veta att Filip hade bokat en stuga i fjällen. Jag blev ju såklart skitsugen att följa med så jag hörde av mig till Filip och frågade vem som skulle dit och om jag rymdes. Han var inte riktig säker om jag rymdes eller vem som skulle följa med så han skulle höra av sig då han visste sade han. Fick ett sms av Filip på onsdagen där det stod att jag rymdes. GREAT tänkte jag och började tagga direkt! Ringde till pappa och sade att jag skulle ha skotern till helgen och att vi skulle till fjälls och allt de där. Det var bara att ta skoten sade han. GREAT tänkte jag och började tagga ännu mer. Dagen efter så bestämdes det att jag skulle åka med Filip och att vi skulle lasta skotrarna då jag kom hem från skolan på fredag. Fick även veta att vi skulle dela stugan med Robbe, Viktor, och Pekka.

FREDAG:
Vaknade där vid 8. Trött som fan var jag! Var uppe till 1 nångång.. Iallfall så klev jag upp och gick till skolan. Hade fordonsteori till halv 12 sen gick jag och Stefan till bussen. Jag var ju ganska trött som sagt så jag somnade direkt! Vaknade att Stefan slog till mig. Framme i Norsjö! Jag träffade mamma utanför blomsteraffären då jag var påväg hem. Jag stannade av och pratade lite med henne sen for vi på konsum och köpte mat och sånt till i helgen. Efter att allt var inhandlat så travade jag hem och börja packa lite grann sen la jag mig framför tv tills Filip ringde och sa att vi skulle lasta skotrarna. Gick ut och startade skotern och körde till Filip, tvärlastade skotrarna sen gick jag hem och la mig framför tvn igen. Efter ett tag var middagen klar så jag satt mig och åt av pannkakan som serverades. Filip hörde av sig och sa att vi skulle fara. Jag fick panik för jag hade inte ätit klart och jag hade inte packat klart heller! Tvärsnörde i mig maten,packade klart, gick iväg till Filip, slängde in packningen i bilen sen började roadtrippen! Nästan... Filip skulle äta middag hos hans farmor och farfar så vi stannade i Rentjärn. Filip åt både middag och efterrätt sen bar det av!






Det är bra att Filip blundar då han kör.




Färdtilltugget bestod av detta!




Lite packning



Som ni ser så är det kanske inte bästa kvallan på bilderna men jag hade bara mobilen att ta kort med.
Jag och Filip satt och sjöng med radion och hade det riktigt trevligt! Hände inte så mycket på vägen dit faktiskt. Vi ringde till Viktor och Robbe å hörde vars dom var. Dom hade kommit en bit längre än vad vi hade. Ringde till Ante också och lurade han att vi hade kört vilse. Vi sa att vi hade tagit en skogsväg som vi trodde var en genväg men vi kom fram i Jäckvik. Ante som är så lättlurad gick på det! Tror jag iallfall.
Några mil senare var vi framme. Vi skulle hämta nyckeln i en postlåda som var vid hotellet. Nyckeln var inte där! Filip gick in i hotellet och där var den. Nu var de bara ett problem kvar, vars låg stugan? Vi hade fått en "karta" men den var riktigt dålig! Vi körde runt lite men till sist ringde vi till Ante. Stugan låg mittemot hans stuga så den låg riktigt bra till och Antes stuga vet vi vars den ligger så några sekunder senare var vi framför stugan. För er som inte har fattat av vi har varit i Ammarnäs så skriver jag det nu. Vi var i ammarnäs.
Stugan var riktigt fin! 50" platt tv till och med.. Nästan.




Vi packade ur bilarna och fyllde stugan med grejer. Det var 2st sovrum! Ett rum med fyra sängar och ett med två sängar. Jag, filip, och viktor tog ett rum och Robbe och Pekka tog ett. Vi gjorde inget speciellt på fredagskvällen. Såg tv, pratade och så. Jag ställde väckaren på 9 sen så la vi oss!


LÖRDAG:
Vaknade av att Filips telefon ringde eller om det var alarmet. Det visste jag inte då!
Det ringde fem gånger med ca fem minuters mellanrum. Det var inte Filips telefon som ringde utan det var min! Filip trodde att jag hade typ tusen alarm och att jag slog av det då det ringde. Men så var de inte! Det var Robbe som hade ringt flera gånger till mig så att vi skulle vakna... Vi klev iallfall upp, Fikade, och gjorde oss klara för att köra skoter. När alla var klara så körde vi och tankade sen till resten av gänget som vi skulle köra med.

Viktors första fastkörning + lite andra bilder.








Ungefär vid den här backen gjorde jag min första "krasch" Skulle upp för en mindre backe och vid slutet så stod skidorna nästan rätt upp. Körde på nåt och skotern dök med nosen och jag flög av. Fick ont som fan i nacken efter de!


Vi fortsatte att köra och på den här bilden så har Robbe kört fast högst upp. Kanske inte riktigt syns men om man kollar riktigt noga så ser man!


Lite andra bilder från dagen då.














Där vid klockan tre gjorde jag andra kraschen. Blev lite halvtrångt i skogen och jag skulle köra mellan två träd. Ena skidan tog ett träd och jag slog i axeln i trädet. Flög av skotern och skotern la sig på sidan. Det gick lite sämre för Ante då han skulle mellan två träd på söndagen. Han kilade fast skotern! Han fick en fin spricka i kåpan.


Jag gav upp halv 4 med att köra. Hittade inte åt någon och jag var totalslut! Jag körde ner till stugan och efter en kvart kom Robbe och Pekka och efter ett tag kom Filip och Viktor. Vi åt middag sen blev det att slappa som fan! Alla var slut och hade ont i kroppen.




Senare på kvällen drog vi ner till den andra stugan och hängde där tills vi for till hotellet. Där var det SVINDYRT! Köpte två cider och en drink. Det gick på typ 250 spänn! Och den där "drinken" smakade juice och sprit. Alla drog ganska tidigt men Jag, Filip, Lillen, och Jonas stannade till halv ett typ. Då vi kom till stugan så låg alla och sov så vi la oss också.
Glömde en grej förresten! Per morberg var på hotellet. Det är inte ofta man ser han! Nog första och enda gången.
Drar en fin bild på han också.


SÖNDAG:
Vaknade av ett sms vid åtta tiden men jag lyckades somna om och vaknade nån timme senare. Jag hade gode ont i kroppen! Speciellt i nacken.
Vi fikade och gjorde oss klara för ännu en dag av skoterkörning. Lite bilder från det!


















Jag minns inte riktigt vad klockan var då vi for tillbaka till stugan men vi for ganska så tidigt. Viktors skoter strulade och jag var förbannad för att jag hade fastnat så mycket så vi for till stugan som sagt, packade ihop alla grejer, städade, och lastade skotrarna.





Tror vi for från stugan vid halv 2 men innan vi lämnade Ammarnäs så skulle Filip tanka


Och fylla på olja!


Sen lämnade vi Ammarnäs!


Vi stannade av i Sorsele och köpte lite att tugga på.


Hände väl inte så mycket mer påväg hem. Jag och Filip hade lite att göra så vi hälsade på alla vi såg typ.. Ja! Utanför malå så kokade Viktors bil.











I Lillholmträsk så fyllde Viktor på ännu mer glykol.




Sen hände det inte något mer! Men jag kan lägga upp lite andra onödiga bilder.








Vi kom hem runt fyra ungefär. Då var de bara att lasta av skotrarna och packa upp!
Senare på kvällen så for jag en sväng med sjufårtin. For förbi hos Ankan men han var inte hemma. Så jag for hem och la mig framför tvn sen så fick de bli sängen!
Har legat under lastbilen nästan hela dagen idag. Det blev inte bättre i nacken av det precis..
Blev ett jävla långt inlägg dehär! Hoppas helgen kommer att upprepas :)


// Eka

13

You've got a knack for lying
Talking loud and then hiding
But now look see who's smiling

Me motherfucker! And it feels great!

It's just a matter of time
before you fade away
And I know you're sorry
And you want to call me
Just to tell me
But it's too damn late

Danko jones - apology accepted

// Eka



Spelar du wow?

Helgens äventyr!

Fredag: Drog hem till norsjö med 20 över 1 bussen. Kallt så in åt helvete på bussen men ljudet av Danko jones spelandes i mina öron fick mig att överleva bussresan.. Okej de kanske inte var så kallt men jag frös.
Kom hem, klädde av mig och slängde mig i soffan och såg lite tv tills vi skulle äta middag. Efter middagen blev de lite mer tv sen lite mer och lite mer. Ankan jobbade, Filip hade magsjuka, Robbe satt i garaget och ruttnade. Fick bli en hemmakväll!

Lördag: (Drar den korta versionen) Drog till Skell med 2 bussen. Fick hämtning av bror på busstationen. Drog hem till han och Frida och såg tv tills det blev middag. Efter middagen for vi till Mattson drack oss berusade sen åkte vi taxi hem. Som sagt den korta versionen! Var längesen jag hade så roligt som i lördags faktiskt.

Söndag: Vaknade typ halv 10. Ont i huvudet, illamående, och trött som fan! Vi var tvungen stiga upp tidigt för att vi skulle hem till norsjö och fira Amanda. Har mest sett tv idag och ätit tårta!
Blev mycket tv i helgen märker jag...

Veckans planer då!

Ska städa lägenheten och då är de en grovstädning! Är inte städat på säkert två månader.. Till och med julsakerna är fortfarande framme. Har inte brytt mig hur de ser ut men jag måste ta tag i det nu känner jag!
Blir eventuellt bio i veckan och spelkväll på onsdag sen blir det väl att handla lite käk och så.

Blir tyvärr bara text den här gången! Har inga bilder från i helgen och jag har inte photoshoppat något heller.

Ankans tur att skriva något eller vad tycker ni?


// Eka

Halv fyrklöver

Blev riktigt besviken idag då jag fick veta att bror ska till Thailand EXAKT samma dag som Danko jones spelar i umeå... När i helvetet ska den här oturen vända för mig?!?!?!
Måste ta och hitta någon annan som vill följa! Vadå hur ofta spelar dom i umeå? Det är en bra fråga som jag inte vet svaret på men jag är ganska säker på att dom inte är här så ofta..
Har ju hela livet på mig att se dom live men med min otur så dör han väl!

BTW! Bilder från då jag och Ankan lånade syrrans kamera kommer nnnnnnnnnu!
















Blev mest bara onödiga bilder.. Provade att Photoshoppa lite också!





Inte särskilt nöjd men det får duga...

Taggar lööörday äs hell


// Eka

who's smiling

När ska man lära sig att lägga sig i tid.. så trött just nu! Hem och se himym sen blir det att sova LÄNGE.
// Eka

Below the belt

Danko jones 04/14/11 Umeå

Något som bara måste hända! Någon som är på?






// Eka

kattsingen

Drog till skell i lördags med mor och far. Vipps så hade vi en katt!











// Eka

foto

Jag och Ankan har tagit en massa kort idag! Slänger upp en av dom. Resten kommer sen i veckan :)





// Eka

himym

Ville bara säga att dehär gänget gör mina kvällar så mycket bättre!




Sängen nästa!

// Eka

Jaaa

Gaaalet vad de är kul med photoshop!




Orka inte skriva nå, kletis tjatar hela tiden men jag orka inte.




//Ankaa



suit up!

OKEJ! Jag har lekt lite i photoshop nu. Jag såg ett klipp på youtube för nån vecka sen men jag hade aldrig orken att göra det som visades på klippet. Men nu fick jag tummen ur och har gjort TVÅ stycken! Failade på första som fan men jag orkade inte vara så nogrann.
Ett tips som jag tycker är är bra till nybörjare som jag och Ankan är att kolla klipp på youtube. Jag lär mig iallafall riktigt mycket av det!








Som ni kanske ser så blev ljuset på den första riktigt dåligt men jag hittade problemet och gjorde en till som jag blev lite mer nöjd över.

LÄNKEN!
http://www.youtube.com/watch?v=QcWWoURrqY0

Allt fråm mig!
// Eka


hey apple

Vaknade typ 10min före väckaren idag så jag låg och drog mig ett tag sen klättrade jag ur sängen och körde till skolan! Som vanligt så hittade vi inte till sammhällslektionen men efter några varv runt alla korridorer så hittade vi!
Fick mer rätt än Jens på nutidskrysset och jag kryssade i innan vi fick veta frågorna, känn dig ägd Jens!

Ikväll blir det mer How i met your mother! Är inne på säsong 2 nu, förhoppningsvis säsong 3 ikväll/inatt.
Ska se om jag kan göra nån bild i photoshop också. Lägger in ikväll om det blir nån.

Tack för mandarinen i ansiktet Jonas. Det värmde


//mEKA

Photoshop

Jag och Ankan har ju börjat leka lite i photoshop. Ankan är väl lite mer insatt i det än vad jag är. Har för lite tålamod..
Det kommer nog att komma upp en eller några bilder i framtiden. Det är ju inte på proffsnivån men jag hoppas att om ett tag så är vi där någonstans.

Jag slänger in en fin bild från Ankan! Blev riktigt imponerad faktiskt.




// Eka

still broken

Bio igår! The green hornet. Den var riktigt bra :) den som inte har sett den, SE DEN
Har aldrig sett bio i skell förr och jag måste bara säga att stolarna va sköna som fan!!

Ska smiska ihop nå käk nu och se How i met your mother så jag blir på bra humör...
Undrar vad ankzoor gör nudå. Han har inte skrivit på bloggen som han sa att han skulle göra!

// Eka

RSS 2.0