Gröt

Av någon konstig anledning så har inte internetet funkat som de ska, tror att våran router behöver bytas ut. Vid fibern så har jag anslutning men inte från routern:S jaja, ska beställa lite trumshieet nu!

hoooj!!


snö

Dagen började med ont i magen sen lite mer ont i magen sen gick de om (Y)
Avmaskerade traktorn idag så nu är de bara att rulla ut den. Jag lackade den förra veckan så =D
Lyssnade på radio gjorde jag också idag! Jag blev besviken... riktigt besviken.. Dom startade en låt och jag hörde direkt att de var Dead by april - what can i say. Men de var utan skriket! Låten va skitdålig.. Riktigt onödigt att förstöra en bra låt sådär :(
Jag blev iallafall gladare då jag såg att de SNÖADE. Första snön iår! Fast de stämmer ju inte... Aja de snöade iallafall :)


// Ekaa

inte värt

Hade inget värt att skriva.. Hade ingen ork heller.. Ah, de får duga.


// EKA


skrammel

Skulle gå hem från busstationen så jag gick över kyrkogården. När jag då var vid kyrkogården så hörde jag att de skrammlade och levde om så jag kollade snett bakåt och såg en äldre dam/tant som gick med en kundvagn från konsum.. De är ju som NORMALT!

Man vet ju aldrig vad hon kunde göra. Kasta mjölkpaket och sparris :O tur som fan att jag hade på mig tjocksockar!

// EKA


5 minuters kola + idol

Idag så skulle vi ha träteknik med spiken.. vi väntade och väntade men han kom aldrig. Så vi stack och käka istället! De var parisare.. Gött!
senare på dagen så kom spiken fram till mej och frågade vars vi höll hus!? Precis då, så fick jag en nära döden upplevelse! Har fått många sånna nu denna månad, tillexempel förra helgen så skulle jag åka bil med walle. Så vi for bakom bröderna larssons garage och sladda... Vi höll på att köra in i en släp typ...;) he he he
Ikväll så har det blivit kola och idol. Så nu har jag jävligt ont i käcken! :( Ju mer man tuggar dessto mer fastnar det i tänderna typ.. Just nu så sitter jag och ser "Click" på 6an. En sån dosa skulle man vilja ha, eller hur? Speciellt då de kommer kvinnor och brösten studsar.. Bara ett knapp tryck och du får se allt i slowmotion;)
Eller typ då eka kommer och går, ett knapp tryck så får man se hans söta lilla stjärt i slowmotion! Vem vill inte se de!?




//Ankan


VEM ?!?!?!?!?

Vems inlägg är roligare/intressantare att läsa, MINA eller ANKANS ?

VI VILL VETA SÅ SVARA!!


// EKA

Sleeping in my car

Sitter och tråkar på som vanligt, har även gjort lite skoluppgifter.. Fick ett brev idag från "Pliktverket" Skulle gå in på deras sida för att svara på några frågor om min hälsa osv osv. Jaha tänkte jag, de här går ju skitfort! Men neeee de gjorde de inte... Varje fråga tog typ 5 min att svara på!?!?! de gick så satans segt!..
Ikväll är det idol igen, nu har man ju tv på rummet så nu kan jag och eka sitta och diskutera om hur bra folk sjunger =)



//Ankan

tre kvar

Jag och Filip drog till Robbe ikväll för att kolla hur 240in blev. Robbe lackade den i söndags om jag inte mindes fel :) IALLAFALL! Vi cyklade dit. Filip smsade medans han cyklade så han va i helt andra tankar och HELT plötsligt så fastnade vi i varandra!! Vi va nära på att krascha men jag puttade iväg Filip så vi överlevde.. JUST OCH PASS!
När vi kom fram till Robbe så var de dött i garaget men jag hörde någon i förrådet så jag gick dit och såg att de var Robbes farfar som stod där. Jag sa BU! och han hoppade till som fan. Jag höll på att skrämma ihjäl han och jag och Filip höll på dö av skratt!!! Han stod och svor och skrek =D ja fy fan va kul de va!
När han hade samlat sig efter sin nära döden upplevelse så sa han att Robbe inte var hemma så jag och Filip pratade med Robbes farfar tills Robbe kom hem.. Vi pratade med Robbe och kollade på 240in sen for vi hem :)

// EKAAA


han har inte lite långa klor

Macke säger:

ska se hockey ikväll

Eka säger:

vem äre som lira ?

Macke säger:

Färjesdaf-Skellefteå

Eka säger:

färjesdaf äre nått nytt lag eller ?

Eka säger:

har aldrig hört de förr

Macke säger:

FÄRJESTAD!

Eka säger:

jahaaaaaaa

Eka säger:

varför skrev du inte de då ?

Macke säger:

Du är ju faan... speciell... TRYCKTE FEL!

Eka säger:

HAHAHAHA

Macke säger:

assu gud!

Eka säger:

vadå assu ?


TvN

Ihelgen har de inte hänt så mycket som vanligt, ätit godis och vandrat runt som en idiot... Har även bytt rum till ett större så jag har hållit på att städa ur de gamla osv=) En tv har även blivit insatt idag, så nu kan jag sitta och se på idol samtidigt som jag pratar med Eka :] bussigt!
På tisdag-onsdag är det trätrappor som gäller, tror de ska gå bra=) Nästa period har jag fått byta så att jag ska få vara på Håkans-bygg, de känns skönt! Egentligen så så skulle jag vara på norsjöfönster men fyfaaan säger jag bara..
Nu blire att kolla på den nya tvN;) Tror att de är en 14" tv;) De är grejeR!



//Ankan


tråååk

Nu ligger man här i sängen och ser tv, hade tänkt fara till skell ikväll men jag rymdes inte i någon bil verkade det som och de SÖG!!!
Egentligen äre Ankan som ska skriva men jag har ingen aning om vars han är och han kommer förmodligen att glömma bort att uppdatera...
Aja jag ska fortsätta att se tv sen blir det att sova


// Eka

ofta

 Nu sitter man och fikar framför datorn. Jag skulle lätt kunna sova mer men jag vill inte sova bort dagen. Vad hände igår då SLÄSH inatt? Ja, de va ungefär som förra helgen. Vi drog raggen, lekte kurragömma osv.
Vi råkade spränga en tomatpureburk också! De blev väl ingen jättesmäll men de va värt pengarna ;)
Ikväll vet jag inte vad som händer men de dyker säkert upp något.
FAN NU BÖRJAR JAG HOSTA! Orkar inte skriva mer.



// Eka

Hihih

Snart äre helg igen! Såååå skönt ska de bli! Har inte planerat nåt, men lite ledighet är aldrig. Just nu så sitter jag och halv sover framför datorn, ska nog sova snart känns de som.
Jag är så jävla fantasifull då jag ska skriva... har inge väärt! aja de är Ekas tur imorrn så han får väll hitta på nå skojsigare HIHIHI.....


morötter slår allt

Idag har jag maskerat traktorn hela dagen. Däck, slangar, fönster OCH SÅ VIDARE. Dagen har gått ovanligt snabbt. Tiden rinner bara iväg då man tejpar och... ja, inget annat ?
Kvällen ska jag spendera framför datorn och tvn. En kväll som jag LÄTT kommer att minnas...

De rätta svaret på frågan i förra inlägget då ?
Ja, ni kanske tror att de är 50st! Men de stämmer tyvärr inte. Tunnan var halvfull då jag började fylla på den så de rätta svaret är ungefär 25st dunkar :)





Suddig bild, jag vet!



// EKa


Golfboll :]

Eka fyllde på en tunna idag med avfettning.

Tunnan rymmer 200liter. Han fyllde på med dunkar.

Varje dunk rymmer 4liter avfettning

Hur många dunkar använde han ?



//Ankan


vi skriker

Måndag idag då! Jag har handslipat traktorn åsså har jag avfetta den igen och en massa andra grejer.
Jag hade inte mycket att skriva idag.. De har som inte hänt något :(
Ikväll blir de att sitta här och att se tv. Få se om de blir en tidig kväll ikväll för jag är skittrött åsså har jag ont i huvudet.



 Kantareller är en höjdare (Y)




// Eka

huj

!! EdDeletE !! säger:
:)

Eka säger:

lite lustigt

!! EdDeletE !! säger:
:)

Eka säger:

MEN!

!! EdDeletE !! säger:

öjj eka?

Eka säger:

näe om jag skriver ja nu då kommer du att göra en smiley

!! EdDeletE !! säger:

haha näe

!! EdDeletE !! säger:

öjj eka?

Eka säger:

vad?

!! EdDeletE !! säger:
:) :)

!! EdDeletE !! säger:
:]

Macke säger:

HAHAHAHAHAHH;

Eka säger:

HAHAHA

Eka säger:

ååååh

Macke säger:

ägd!

!! EdDeletE !! säger:

lustigkurre jag är

!! EdDeletE !! säger:

öjj eka?

Eka säger:

men VAD ?

!! EdDeletE !! säger:

bajs

!! EdDeletE !! säger:

:]


Weeeey!

Jahapp, nu var helgen över=/ Skola imorrn som vanligt sen praktik tisdag-onsdag. Funderar på att göra mej sjuk någon dag eller några dagar, men jag vet inte vilken sorts sjukdom jag ska ta? de finns ju så många att välja mellan, förslag?
Igår hände det inte så mycket, samma sak som varje helg ungefär. Norsken var full och vi andra kollade på typ.. Jätte kul (Y)
Ikväll blir nog en film kanske, eller att bara sitt framför datorn och jäsa.. vi får se!



//Ankan


blå

Nu har man sovit några timmar. Jag är fortfarande trött men de gick inte att somna om...

Fredagen började med fordons. Jag gjorde inte speciellt mycket. Filade på min extremt snea järnbit och satt på en stol i tre timmar sen blev de lunch. De va jätte lång kö och alla sa att de smakade skit så jag,Robbe,Ludde och Glenn drog till sibylla. Första gången jag blir mätt på skoltid!
Efter lunch skulle vi ha teori så alla for typ hem. Halvklass.. som vanligt. Torbjörn snackade om hydraulik men de varade inte länge för vi kom på att vi kunde möblera i verkstan och de tyckte Torbjörn va en bra idé. Det blev inte mycket flyttat. Jag tror jag bar bort en stol och flyttade nån motor. Där vid 2 så fick vi sluta =D Jag och robbe satt på en bänk och gjorde ingenting. De va INGEN som hade pengar och jag va enormt sugen på en cola. Tillsist frågade jag Torbjörn och han hade en tia! Så jag gick och köpte en cola =D Klockan gick segt nanting men halv 4 så gick vi in till stan och sen till bussen :)

Efter maten drog jag till filip. Jag öppnade ytterdörren och såg Jossan ligga på golvet och Filip stod bredvid. Jossan sa - Va tur att du inte kom lite tidigare.
JAHA! Tack för bilderna jag får framför mig! Jag vill inte veta vad ni har gjort.
Vi rörde oss mot soffan och satt där och gjorde ingenting.. Eller Filip satt och gjorde grimaser å jag tokskrattade såklart. Där vid 8 så skulle Jossan hem och jag å Filip skulle till Robbe.
Det va en massa folk hos Robbe. Viktor,Tobbe,Jim,Tommy osv
Vi drog raggen med Tobbes merca hela kvällen! De va rätt kul =D vi lekte bilkurra osv.
Jag skrattade ganska mycket igår.. Eller inatt rättare sagt. T.e.x. då Tim reste över med moppen. De va så jävla fult!!! Sen då vi snackade med norsken. Han va full som vanligt... Men jag skrattade nog mest då vi satt i mercan och sjöng och dansade, haha :D






// Ekaaa

wäh

Satan så jobbigt de här kändes.. Jag tror jag skriver här efter jag har sovit några timmar



// EKA


Vattenpolo..

Nu har jag och eka bestämt oss för att köra ett inlägg om dagen, vi får se hur det går men vi ska lyckas! Så nu äre min tur, eka har ju nästan skrivit varenda inlägg den sista månaden=D Kommer alltid med massa dåliga ursäkter, typ att ´jag har ont i fingrarna osv..
Imorrn har vi friluftsdag. Ska gå med en ryggsäck som väger 15kg till vattentornet! kUL!!!!.. blir väl att sätta sej någerst i skogen och smeka massa träd..
Ikväll äre idol så de blir nog att se de samtidigt som jag äter PÄRON!
de får duga för denhär gången!






//ankan

host

Här sitter man och hostar och snorar. Börjar bli less nu! De finns ingenting att göra hemma :(
Men jag har duschat osv nu så jag känner mig lite piggare så de blir skola imorgon :) hade inte så mycket mer att skriva menee jag kan slänga med en låt! =D





// EKAAA

Älg

Imorrn är det älgjakt som gäller! Och mycke fika förstås, annars kan det bli väldigt lååångtråååkigt!! Har tagit ledigt måndag-tisdag så i veckan har jag bara 1 praktikdag!=D Hoppas att bara att man får fälla en älg i höst, he skull ha vart roligt!!



// Ankaaaan

 


blåbär

I helgen har de inte hänt mycket. I fredags så hade jag tänkt fara på byn men de spöregnade så jag satt hemma och såg Australia med familjen. På lördagen så drog jag till Robbe. Han städade garaget och jag kollade på ;)
Robbes farfar kom efter ett tag så vi fick skjuts av han till Bjursele. Robbes farfar såg en fågel på vägen så han svängde så han inte skulle köra över den. De va ganska roligt för den där fågeln va egentligen en pappbit xD
När vi var framme så plockade vi ur verktyg osv ur bilen för Robbe skulle ta lös en massa grejer från 240in.
De va inte LITE brännäslor!! Jag brände mig mellan fingrarna.. Inte lyckat =D
På kvällen hade jag tänkt fara till Burträsk men de blev då inte av fullt i alla bilar :(:( så de blev att sitta hemma framför datorn och tvn.
Idag kom bosse förbi med Corvetten SATAN va den gick alltså! Men de lät fjösigt. Jag skulle lätt kunna ha en =D

Jag vet inte riktigt om jag ska fara på praktiken imorgon.. Jag har lite feber och ont i halsen men de suger att sitta hemma så vi får se hur de blir :)






// Ekaaaaa

gråter

Satt framför Jossan i bussen idag påväg hem från skell.

Jossan - asså jag skulle vilja kunna gråta på beställning

Jag - vadå kan du inte de ?

Jossan - nä, vad ska man tänka på ?

Jag - vet inte riktigt. Tänk om filip vore död eller nå

Jossan - HAHAHAHAHAHA


Gick inge vidare bra för Jossan ;)


// Eka

Yxa!

I måndags så besökte Jag, Eka, Johanna och Rebacka badstranden för att grilla lite. Hm.. vars kan vi hitta lite ved tänkte vi!? Så vi gick och gick och gick tills vi hittade ett litet skjul. I skjulet så fanns de några kuddar och nå tomma ölflaskor. Men ingen ved:/ På tillbaka vägen så hittade eka en yxa, den var inte i sina bästa dar. så jag tog hand om den och nu så är den som ny! Tänkte lägga upp en bild så ni får se hur den ser ut...





//Ankan

jag är blodpudding nu

Sista dagen på praktiken i veckan. De känns nästan skönt med skola imorgon =S jag åker med 25 över 10 bussen imorgon för att jag börjar inte förrän klocka 1 =D
Du som har rast/hål nångång mellan 12 och 1 och råkar ha en tia i fickan BJUD MIG PÅ COLA!
Igår på praktiken så slipade jag HELA dagen. Jag blev lite småless där i slutet men de va rätt kul =)
Idag på praktiken så har jag spacklat nästan hela traktorn. Hela baken blev då fylld med spackel. När spacklet hade torkat (hade tänkt skriva torkat med Å men jag såg att de inte riktigt stämde) så slipade jag ner de sen va dagen slut. De är så jävla mycke roligare nu än när jag praktiserade då jag gick Ip1!!! Jag tycker synd om Ankan som måste vara på Trätrappor. Jag minns då man va där man kollade på klockan stup i kvarten och längtade till 10 minutersfikat som var vid halv 9 tiden. Nu vill jag inte ens ta fika =D
Jag åt lunch på gruvstugan idag de va MAGISKT GOTT. Tänk om de va sån mat på a-torp.
Nä nu kommer jag inte på mer att skriva =)



// utpEKA

RSS 2.0