den vill jag se

Sitter och ser Svampbob med Ankan och Ante. Har sett nästan hela dagen och vi ska fortsätta att se hela natten om vi orkar. Vi var nyss ute och kollade på månen med stjärnkikaren! Den syntes ganska bra ikväll :)
Vi har druckit mycket cola och ätit mycket godis så vi är mätt och nöjda. Hade inte så mycket mer att skriva.. Har som inga planer för imorgon så jag får väl se om de dyker upp något trevligt.


// Eka

dina rubrikförslag suger

HELG DÅ! fffredag! Planer för i helgen då ? Va tänkt att Hanna skulle hit men då var hon tvungen att fara till jokkmokk.. Så jag ska sitta här och vara emo *cutcut* nä jag har tänkt försöka ha kul ändå (fastän de nästan är omöjligt)
Blir att förhoppningsvis att vara med Ante ikwell! Och kanske spela poker. Sen imorgon ska jag och Ankan se en jävla massa svampbob. De är svampbob marathon på mtv =D men planerna kan ju självklart ändras..
Hade inte så mycket mer att säga så TJOHEJ


// Eka

stängt centrumsystem

Sitter och pluggar hydralik! Går käpprätt åt helvete.. Ska kunna 10 a4 papper full med text tills imorgon.
Tryck och returledning
Styrledning osv osv. Kommer få ig så de bara skriker om de! Men de är kanske bara bra för om jag ska göra omprov så har jag längre tid att plugga. Jag är inte dum asså! De blir väl så att man måste gå personbils...
Aja, ska försöka trycka in en massa ord i huvudet!


// Eka

bam bam baam

linnea säger:
SKA MAN VARA EMO SKA MAN VARA DET FULLT UT OCH INGET FJÅLL

HAHAHHA

// Eka

HIHIHIHIHIHIHIHI!!!!

Inga Håååål!!






// ANKAAAAN!!!!


.

emo

//eka

"Minnen Med Markus del 2"

Var och spelade fotboll med Erik Lindberg ännu en dag.. men efter ca 2 timmar så vart vi less. Vi gick in till mig och började leka krig med leksakspistoler typ.. de var riktigt roligt men efter att jag fått slut ammunition så kunde vi inte leka längre=/
Jag: Vad ska vi nu hitta på?
Erik: Jag vet inte, ska vi kanske.... rymma?
Jag: Nja, vågar vi?
Erik: nää egentligen inte men vi göre ändå!

Så vi började traska upp mot samhället, hade aldrig varit där utan en förälder så de var lite läskigt.. först gick vi på konsum en sväng, men vi hade ju förstås inga pengar så de vart inget köpt. Efter att vi vandrat på by i ca 1 timme så såg vi Eriks Kusin/morbror/fabror/3mening eller nå.. kom inte riktigt ihåg va de var. Erik sprang fram till han och började prata.
Men var är din pappa Erik?
han är hemma.. vi har rymmt!
Jasså? sa ha.. Hoppa in i bilen nu.!

Och de gjorde vi ju förstås.. Han körde oss hem till Erik och där blev de en saftig utskällning kan jag lova er!!

Maen faaan så roligt vi hade de!!=)hahaha

// Ankan                            


lätt ge mig

Drog då till skell i lördags som sagt! Vi gjorde inte så mycket, såg film och sådär. Hannas föräldrar hade varit så snäll att dom hade köpt bröd =D Hanna verkade gilla bröden.
hanna säger:
ahha jag smakade ditt bröd jag hölll på spy

Fick brev från pliktverket idag där de stod att jag inte kommer att mönstra! Jag vet inte ens om jag vill mönstra eller inte men eftersom jag inte får de så... jaja!

Btw! jag har joinat the dark side, facebook




// Eka


don't know




IGEN!!!


// Eka

Kattmat+hårtork

Jahaaa... eftersom att eka inte trodde att jag skulle orka skriva nånting i helgen så måst jag väl göra de!!
Helgen har varit exakt likadan som alla andra helger... Vart ute, ätit godis, suttit, gått, kollat på norsken osv.. inte roligt alls.....!
Ikväll blire att repa en sväng sen klockan 9 så ska jag se filmen "shooter" på 4an, har för mig att den är bra, såg den för länge sen men kommer inte ihåg nå ur den.

// Ankiboy

påkernajt

Kvällen började dåligt! Jag och Filip satt på FG och hade enormt tråkigt. Vi gick på Uffes och köpte godis. Jag betalade med alla mina småpengar som jag hade. Jag tänkte "äh, vad ska jag ha dom till". For på busstation sen och där stod Tobbe,Robbe,Viktor och alla. Vi bestämde oss för att spela poker för att dom gjorde de förra helgen och tyckte att de va skitkul. Så vi drog till Tobbe och började spela! Jag rotade i fickorna och hittade 2kr. Inte mycket att komma med precis! Jag ångrade att jag betalade för mina småpengar på Uffes för dom där 2 kronorna försvann DIREKT!
Jag rotade lite mer i fickorna och hittade en tjuga! Jag växlade den mot en massa småpengar och vipps så va jag med igen! Det gick upp och ner för mig. Förlorade och vann, förlorade och vann. Så höll de på ett ganska långt tag men till sist gick de bara bra för mig och de va bara jag och Tobbe kvar! Jag vann! Kom dit med 22 kr och gick därifrån med 223kr! Jag känner mig rik =D
Imorgon blir de att fara till Hanna, längtar ihjäl mig :$

GODNATT!






// blEKA

sugsug

Dammsög just rummet och jag gjorde värsta fyndet. Godis sen i somras ----> http://kletmanochankan.blogg.se/2009/august/godis.html#comment

Lyckat!


Kommer nog inte skriva här förän på måndag eftersom jag drar till skell imorgon. Om 24 timmar ungefär! :$
Tveksamt att Ankan kommer skriva..


// Eka

SNARK

Vad gör Eka en torsdagsnatt klockan 1:40 kanske ni undrar.. De är egentligen fredag men skitsamma!
Jag ligger här och luktar på kudden. De luktar Eka kan jag säga till er. Bra att veta..
Blev ett långt inlägg dehär.


/ Eka

handshake

Eka säger:
bättre att säga de irl, ja!
säg de fort
Macke säger:
hur fort typ 50km/h?
Eka säger:
HAHAHAHAHAHHA


// Eka

idol nästa!

Vaknade halv 10 idag som alla torsdagar. Hade tänkt stanna hemma idag men jag tvingade mig upp ur sängen och fikade osv sen drog jag till busstationen. När jag va framme i skell travade jag till tbs och följde Hanna på lektionerna :$ eller de blev bara en lektion. iallfall, jag fick ett sms av Robbe där de stod att våran lärare var sjuk... Så jag tog 1 bussen hem. Va i skell i typ en och en halvtimme.. Kändes inte sådär jättevärt men. Jag är då ledig imorgon!! Känns otroligt skönt!

// påpEKA

Damm i näsan..

Jasi snart äre helg, bara två dagar kvar Najzzz!! Var i bastu idag och la massa isolering i ett rum, hyfsat roligt men mycke damm i näsan kan jag lova!
Har inte så mycke att skriva som vanligt... jobbigt med blogg..

Hejs!


schweppes+vodka

Äntligen är praktiken slut! Har inte haft nånting att göra i veckan. Bara smågrejer som har tagit några minuter.
Hade absolut ingenting att skriva! Sådär här få typ duga.. Ja förresten! Blir att va på tbs imorgon med Hanna innan jag börjar fordonslektionen. Blir najjzz :$


// efterstEKA

vad tror judarna på

Jag var då så skillad i fredags så att jag skar mig på ett motorblock på skolan. Drog till skolsköterskan direkt för de va i vecket på ringfingret jag hade skärt mig. Henke följde mig dit och när vi var framme såg vi att de var ingen där.. Blev förbannad och börja svära och så! Helt plötsligt öppnades en av dörrarna åsså kom de ut en skolsköterska som inte var så nöjd på mig. Hon sa till mig att sådär sa man inte osv osv. Jag höll bara med sen fick hon plåstra om mig.

Fredagkväll då! Jag och lovisa satt och såg idol sen följde jag henne en bit då hon skulle hem.. Hände inge mer på fredagkväll. La mig tidigt för jag va ganska så trött!

Lördag och söndag då! Drog till skell med 10 över 2 bussen. Drog på ica för att köpa mat men jag hittade inget... Borde ha en stor skylt där de står GLUTENFRITT! Iallafall så gick jag ut och träffade Hanna :$ sen gick vi på ica igen och då hittade jag bröd! Jag nöjde mig med det så vi gick till bror och lämnade brödet sen tog vi bussen till Hanna.
Såg film sen blev de mat sen film igen och ännu en film och en till film. Vi såg 7 filmer på hela helgen!
Där vid 2 så höll Hanna på att somna så då bestämde vi oss för att sova. Fastän hon har en gigantisk säng så blev jag ändå utputtad så jag sov inte så bra den natten. Vi klev upp runt 11 eller vad nu klockan var. Hade tänkt äta frukost men vi var inte så värst hungrig så vi la oss och sov igen. Såg några filmer sen åt vi middag, såg några filmer till sen skulle jag fara hem :( fick skjuts av Lars och Frida hem till deras lägenhet. Såg tv och åt lite godis sen la jag mig och sov. Jag var grymt taggad på att kliva upp klockan 5 (Y)


// vivEKA

cut cut

Okej jag kan typ knappt skriva pga av att jag har varit klantig idag så jag har bandage på vänsterhanden men jag skriver väl då de är borta! Efter helgen typ.


// Eka

123 äggkokare

Drog till tandläkaren imorse och gjorde en undersökning! Inga hål =D trodde jag skulle ha 3st så..
Drog till Norsjö gymnasium sen efter jag hade varit hos tandläkaren. Följde Corre på hennes fysiklektion! Fattade typ.... INGENTING! Men de va kul ändå.
Tog 25 över 10 bussen till skell och då jag var framme gick jag till brors lägenhet. Satt där ett tag sen fick jag skjuts till a-torp. Hade fordons till halv 4 sen ringde bror och sa att jag skulle få skjuts till stan så jag gick till bilen med ett leende på läpparna!
Träffade Filip på busstation och han sa att jag skulle kunna få åka bil till Norsjö. Så de blev bil hem! Grymtgaletskönt!
När jag kom hem åt jag och tväråt sen gick jag till Filip och maskerade jaguaren och nu sitter jag här med lovjo.


// Eka

!

Hanna är bäst i hela världen

im back!

De va ett tag sen sist nu. Har ändå inge värt att skriva typ!
Jag har fnästan bara slipat nu på praktiken. En tank på en lastbil och en kåpa till en king cab.
Ååh jag är alldeles för trött för att skriva! Jag skriver imorgon.


// Eka

Jaha.

Eka säger:

fikat suger fan på contector!satan så tråkigt de är!!!

Macke säger:

Vadådå?

typ 800 minuters fika..

Eka säger:

 dom snackar bara jobb...

 men de spela ingen roll

 

jag brukar gå då fikat är klart jag orka int sitta där å tråka

Macke säger:

Okej vars gå du då?

runt hörnet och börja skära dig?

Eka säger:

 till måleriet och börja jobba HAHAHA NEJE

Macke säger:

Driv du!?

Eka säger:

 näe

Macke säger:

HAHA, så satans duum!

// Ankan


Waaöaöaöaööalalaa

Nu sitter jag och knaprar på lite chips och ser tv. skola imorrn då, men nu så äre typ bara 6 veckor kvar tills julovet är här. De känns gött!
Idag så har jag blockat eka från bloggen, han har skrivit så jävla mycke så jag inte har hunnit med, så nu så är han blockad fram tills onsdag.

// Ankan

schlopp

Drog då till sctaan idag som sagt! Jag och Lovjo gick runt lite överallt. Ica, Hm, Stale osvosv..
Har typ inte något att skriva om dagen.. Men jag träffade Rebecca på gina tricot. Stod och pratade en kort stund sen drog vi på frasses och åt. Efter ett tag kom Hanna :$ sen nån snubbe som heter.... Robin kanske? Aldrig sett killen förr! Iallfall, vi gick runt lite sådär.. Pratade osv. Haha jag har verkligen inte lust att skriva just nu!
Skiter i de dehär nu.

HEJJRA

// Eka

123p

Jippie! Jag har glömt bort allt jag skulle skriva.. Inte lyckat!
Ikväll blir de att fara på byn hade jag tänkt. Borde vara lite drag tycker jag eftersom de är marknad.
Imorgon blir de skell med familjen och lovjo. Blir säkert skoj :)
Hade inget mer för tillfället.


// Eka

snoppnisse

Blev lite stressigt imorse. Tiden bara rusade iväg! När klockan var 17min över 10 började jag gå till busstationen. När jag hade gått 50meter insåg jag att jag inte skulle hinna så jag halvsprang hem och drog fram en cykel. Fråga mig inte varför jag inte tog fram en cykel från början! För de vet jag inte.. Var väl i andra tankar. Iallafall så drog jag fram en cykel och cyklade till busstation. Jag hann med bussen! Skulle ha hunnit om jag gick också eftersom han for där vid halv. Ungefär en timme senare var jag framme i skell och då var de bara att trava till a-torp. Satt mig på en bänk utanför klassrummet då jag va framme. Efter ett tag hörde jag Robbe säga "Nu sitter säkert Eka här ensam". OMG! Han hade rätt! Han och Ludde kom och gjorde mig sällskap. Efter ett tag så började de komma mer och mer folk. Klassen alltså!
Vi hade halverst teori idag. Satt och pratade om.. motorer typ :)

Sitter och försöker plugga nu. Prov imorgon! Om verktyg.
Första gången jag pluggar sen jag gick ip. Känns... SKÖNT!
Nä jag ska försöka läsa lite nu så jag klarar av provet imorgon.


// Eka

Naturligt gott sedan 1848

Godmorgon! va längesen jag drog en uppdääjt halv 10! Jag sitter iallfall och fikar nu. Ska åka med 25 över 10 bussen till skell sen blir de att gå till a-torp och sitta på en bänk tills jag börjar. Där vid 1 tiden. Fordonslektion till klockan halv 4! De är säkert teori idag :(
Nä jag hade som inget mer att skriva. Ska rengöra tänderna nu!
HEJJRA



// Eka

Minnen...

                                                         Minnen Med Markus

Tänkte berätta om ett gammalt barndomsminne..
Då jag var liten så umgicks jag väldigt mycket med Erik Lindberg, eller på den tiden så tror jag att han hette Lundström i efternamn. Vi spelade mycket fotboll och lekte med bilar.. Men så en dag så började de att regna, de öste ner massa regn så vi kunde inte vara ute! vet inte riktigt vad vi hittade på då men förmodligen så satt vi framför tvn eller lekte med småbilar från typ varuhuset. Dagen efter så var det hyfsat bra väder så vi bestämde oss för att vara ute. Men tillslut så vart vi less, varken Erik eller jag var sugen på spela fotboll eller att sitta inne.
Hm.. vad skulle vi hitta på? fanns inte så mycket att göra..
Kolla Erik!! En supermegastorvattenpöl!!!
 Vi gick dit och kände att de var ganska så varmt vattnet.. Vi stirrade på varandra och sa..
Sisten i är en rutten skit!!!
och swoschh så simmade vi runt där med kläder och allt.. Eriks föräldrar såg detta genom fönstret och tvingade oss att genast kliva upp. Fick inte vara med han på hela dagen sen=/ Dagen efter så gick jag för att hälsa på han men de visade sig att han hade blivit sjuk=S
Jaha.. tänkte jag.. vad ska jag hitta på nu då? Så jag tog fram en fotboll och började skjuta i fotbollsmålet som var på grusplanen. De va inge kul utan Erik!




// Ankii




whaaaaales

Va ett jävla tjat om att de ska vara rättstavat.


// Eka

dissekerad lök

De va inte varmt idag! Efter jag hade bytt om gick jag till verkstan och kände att fy fan så kallt de är.. Jag gick vidare till korridoren, tände alla lampor till måleriet, sen gick jag i korridoren som då leder till måleriet. Jag kände hur de blev kallare och kallare desto längre in jag gick. När jag öppnade dörrarna till måleriet kände jag som en vindpust med kyla komma mot mig. Det var dubbelt så kallt i måleriet som i verkstaden! Jag tog på mig en jacka sen började jag slipa nå flygplans grejer. Gjorde inte så mycket mer idag.. Penslade en dörr på en container. Sen blev de som bara smågrejer jag gjorde..
Får duga för idag!


// Eka

Du har muskelsammandragningar i arslet så du inte kan gå...

Som ni vet så är det tisdag imorrn, och dvs praktik för oss IPare... Var inte ett dugg sugen på att måsta stiga upp jättemegatidigt och vara jättemeganegativ hela dagen. Trivdes på håkans förra veckan, men nu så känns de bara jobbigt.. japp så då vet ni de!
Ikväll så blire nog att sitta vid datorn och skära sig. Nej, skoja bara men nån godis bit kanske slinker ner i magen..



//Ankiiiii


til we die

Vaknade av att Antes syrra (josefin alltså) skrek och försökte väcka mig. Jag va helt borta! Hon sa att de stod en massa turkar i rummet som trodde att dom skulle få sova i mitt rum. Dom hade tagit sig in genom balkongdörren. Det va becksvart i rummet så jag såg dom knappt! Josefin skrek att jag skulle skicka ut dom. Jag försökte skrika men de gick inte... Fick inte ut mig ett enda pip! Så jag sprang till syrrans rum. Där låg bror,Frida, och mamma och sov. Jag frågade bror om han ville hjälpa mig att skicka ut turkarna men då skrek morsan att jag inte skulle prata för att Frida hade ont i huvudet.
Sen vaknade jag. Sjuk dröm asså!!!


// Eka

15 kilo

Sista lovdagen (U) Finns ingenting att göra... Sitter och fikar nu. Kan vara bra att veta att jag har två mackor kvar!
Känner mig emo idag. Vill inte stiga upp halv 6 imorgon :( aja, de är inte så länge kvar till nästa lov. Sju veckor har jag hört men jag orkar inte kolla upp de. Om Edvard kunde svara liiiite fortare på msn bara! Då skulle jag veta hur många veckor de är kvar!

Dehär lovet har fan varit 1000 gånger bättre än äckelsommarlovet!
Gjort nånting varje dag. Sett film varje kväll också.. Ah, skoj! eller nå.
En macka kvar.

Ja, igår skulle jag och min syster väga oss. Jag ställde mig på vågen först sen min syster. När jag såg att de skiljde 15 kilo mellan oss började jag TOKSKRATTA! Skrattade tills jag fick ont i magen men jag vet inte vad de roliga va! Jag skrattade bara. Galet eller vad?!
En halv macka kvar.

// Eka

RSS 2.0