gå int så fffort

Kanske har sett världens sämsta film ikväll.. "Svidd neger". Nån norsk komedi. Se den inte! Är mitt tips.
Idag har det varit den tråkigaste dagen på hela lovet... Har inte gjort nånting! Vet inte vad jag ska göra imorgon men vill DU hitta på något! Hör av dig.


// Eka

HejHejHejHej!

Har varit och spelat bandy idag igen. Gick väldigt tungt, har fan skavsår över hela foten så jag kunde knappt springa =S typ.. Till middag varte fläskfilé och pommes! He va int dåååligt!!! typ..
Ikväll blire kanske att vara med ekaa, ska köpa godis typ sen kanske se nån film typ typ typ...

HEHEHEHEHEH!!!!!!!!!!! osv


// Ankiii

äff äff äff äff äff äff

Här ska de stå nå värt om vad jag ha gjort ikväll... Orka int skriva nå
Sitter här och dricker fruktsoppa <3 cola kan ju dra åt helvete! De smaka skit!
Nä fan vad jag ljuger.. Är enormt sugen på en cola nu :(:(

Aja, GODNATT eller nå




// Eka

Här Är Jompa!



// Ankiiii


död snö

Kändes jobbigt dehär... Godnatt

// Eka

gliloilikkliilkgi

Godmoråånn! Klockan är 11:38 och jag sitter och knaprar på nå mackor. Seriöst eka, du behöver inte sitta och blogga klockan 3 på morgonen! man kan vänta tills klockan blir 10 eller nå. Jaja, Nu på morgonen så har jag rakat bort allt skägg, har fått mycket klagomål på att de ser förjävligt ut, men nu så är borta!
Tror att jag ska hämta en macka till och sedan starta en rulle.
Vi Hörs!

// Ankiiii


hejpådigmed

Nattuppdääjt nr 3 kl. 02:34! HEJ! Hade inte så mycket att skriva men.. Blev typ pigg nu!
Åh fy fan, längtar inte tills nästa vecka då man ska upp halv 6.. Jag ska sova minst till 1 imorgon. Finns inget att göra så de är lika bra att sova.. Åsså skare stå nå mer värt här som är intressant att läsa. Några rader sådär så att de tar lite tid att läsa... Något sånt

HEJJRA!



// stEEEKA

Vi gräv upp nå döingar

Jag,Rebecka,Challe,Ankan,Filip,Wolle, och Viktor skulle gå spökstigen med Fg men vi fega ur.. Nä vi såg att de va bara småglin som skulle vara med och ja.. Vi insåg att de SÖG. Så jag, Ankan och Challe drog på ica sen travade vi hem till mig. Vi träffade på Viktor och Wille vid kyrkan. Dom skulle till Filip och kolla på hans skoter. Vi va busiga och släckte gatlysena på storgatan SEN SPARKADE VI SÖNDER ALLA GRAVSTENAR!!! Nä vi gick över kyrkogården sen hem till mig. Så nu sitter jag, Challe och Ankan här. Vi ska se film eller nå.
Jag har 2 blåmärken på högerbenet. Tror jag har fått de sen vi gick på isen.. Slog väl i benet i iskanten! Den är fan ishård!!

Slänger upp lite bilder från idag! :)











Inte bästa kvallan precis!



// Eka

fuck it

kom på vad jag skulle skriva nu.. Den som väcker mig imorgon.. ja den personen..... blir jag inge glad på så Filip ring inte och väck mig.. snälla!!!
GODNATT IGEN



// Sovande EKA

blå röd brun. 3st

Åh fy fan... Trött som ett as! Klockan är över 12 så de här räknas ju som en nattuppdääjt! najjzz!
Hitta just en sten på golvet. De är inte alla dagar man gör de..
Har sett Stan helsing, Kill buljo, och halva Push. Ankan höll på att somna i saccosäcken så han vandrade hemåt eller han vandrar hem nu i skrivandets stund. Va fan saccosäck kan ju inte stavas med 2 C.. Aja, google kan ju inte ha fel (Y) va nå mer jag skulle skriva också... Ähh orka fan int tänka! GODNATT



// Eka

gå då

Okej de blev ingen nattuppdääjt för att de gick visst inte logga in ?
Iallfall.. Jag, Wille, Ankan och Filip såg film igår. Extreme movie och Wolverine! Jag ville se mer film men dom tyckte att klockan va alldeles för mycket så dom sa att vi skulle spara dom tills idag. Så ikväll blir de förhoppningsvis film igen =D

Vaknade imorse av att mobilen ringde. Den låg på skrivbordet så jag orkade inte kliva upp. Jag hade mina aningar om att de va Filip. Hade rätt... Drog iväg ett sms till han! Vem fan orkar prata när man är nyvaken ?
Smetade ihop nå gröt sen hoppade jag i duschen och drog till Filip. Vi satt hos han ett tag tills vi blev less sen drog vi till jag. Filip lirade 360 och jag satt framför datorn (Y) Blev less de också efter ett tag så jag hörde om Lillen va sugen på att trava till sjön. Jo jajjemen! 5min senare stod han utanför dörren. Vi klädde på oss och började gå genom skogen.
Va rätt så kul på isen. Vi blev blöt allihop! Skorna vägde fan 5kilo mer efter man hade gått genom isen några gånger.
Jag skulle tömma ena skon på vatten så Lillen tog i skon och lyfte upp den.. Liiite för långt så allt vatten som va i skon rann efter låret och lite längre så jag blev rätt så blöt.
Få duga de där.. Kanske drar en nattuppdääjt sen i natt.









// blEKA

No more

Inge mer cola! tjugofyrapacket hemma och på praktiken är slut så nu blir de att försöka att sluta dricka cola forever! blir att dricka fruktsoppa istället (Y)







// Eka

frekvens

Idag så har jag varit i Åmliden å jagat Häääran! tyvärr så sköt vi inget men som tur var så hade jag med mig en stor fika säck;) Då jag kom hem efter jakten så hann duschade jag och käkade lite sen drog jag iväg åt norsjövallen och spelade bandy. Förlorade inte en enda match idag!;) JAK E GRYYYM!
Ikväll så har jag ätit chips och sett en halv film "KIll BULIO" riktigt rolig film men tyvärr så är jag för trött så att ´jag orkade inte se klart hela...
Har varit på lat sidan då de gäller att blogga.. Eller egentligen inte, de är bara de att eka är så jävla snabb... tror att han har tvångstankar då de gäller bloggandet=o)


// Världens bästa Anka

fyra dynamitgubbar

Nattupdäjts suger! Jag borde inte skriva ännu ett inlägg. Ankan känner sig lite efter eftersom han inte har skrivit nå på skitlänge.. OJ! tappade verkligen suget att skriva nu. Jag borde faktiskt sova nu..
Kan berätta att de va bra drag ikväll/natt på byn. En av dom roligare kvällarna ikväll! Hade snöbollskrig lite överallt :$ roligt som sagt... eeh ja.. Såg Ankan gjorde jag, på busstationen och de va ju roligt. Måste skriva roligt igen.. ROLIGT! Såja, Skrivit roligt 6 gånger om man räknare med "roligare" fast nu blir de 7 om man räknar med de där.
ÅÅH! svamlar bara ihop allt. Jag ska inte skriva mer nu GODNATT!



// En trött EKA som svamlar bort allting

samlag

Macke säger:
Asså nu blir jag arg, du vill alldrig vara med mig längre, den ända gången som du vill vara med mig de är då vi ska knulla..
Eka säger:
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
Macke säger:
fick en bild framför mig nu..
Eka säger:
BLÄÄÄ

zzzzzZZZZZzZZZzzzZZzzz

Äntligen får man sova ut! känns riktigt skönt. Elva timmar tror jag att de blev lite mer än på veckodagarna då jag sover ca sju timmar.
Blir säkert att trava ner till isen idag. Robbe hade både smsat och ringt! Han väckte mig...
Nä nu ska jag plocka bort fruktsoppan och rengöra tänderna!
Skriver sen ikväll om jag orkar. TJENAMORS eller nå





// Eka med fet text

snöstorm

Aktivast på apberget.. Tecken på att man inte har något liv *suck*
Ska försöka göra något annat nu när de är LOV! De kan jag LOVA. Va lite lustig där heheheh eller nå....
Blev många punkter idag ser jag :O Planerna för ikväll är inte riktigt färdiga. Kanske blir att gå omkring på byn, dra raggen osv eller se idol med goodloveyou :)
Nånting jag är säker att jag kommer att göra är att duscha! Blir att göra de nuså. TJENAMORS! eller nå







// smEKA

fotled ○0Oo

Va nån tjej idag på bussen som kom fram till mig och undrade om jag kunde svara på några frågor. Jag svarade ja och fick ett papper. Det va en massa frågor om bussresor. Kryssade i,skrev lite sen lämnade jag tillbaka papperet.
När jag var framme i skell drog jag till bror. Satt på en stol och kollade på när han bytte fläkt i köket. När klockan var halv 1 sa jag adjö och började trava till a-torp. Mötte John, Erik, och Stefan i korridoren till verkstan. Dom drog med mig till aulan. De va nån teater där. Haha ja den var väl lite... Annorlunda! De va visst en annan teater på bibblan men jag orkade inte stå utanför och köa så jag drog till verkstan.
Hade inge mer att skriva typ... Blir att stiga upp tidigt imorgon igen då. Ska försöka att vakna innan bussen kommer till a-torp så de inte blir som förra veckan.


// EKA

äverlång

Fan höll nästan på att glömma bort att skriva! TOKIGT *fniss*
Har inte gjort så mycket idag. Målat en släp och.. nä de va igår jag gjorde de! Ja, igår så målade jag en släp smurfblå. IDAG har jag målat nå flygplansgrejer eller jag har sprutspacklat dom rättare sagt.
Kom int på nå mer värt att skriva.. Sovmorgon imorgon! Ska bli skönt att få sova några timmar längre.
Ääh de få duga.



// smEKA

Yeah!

Hejhej, var på håkansbygg idag=D de var roligt förutom att min jobbarkompis (Markus johansson) var lite lat så att jag gatt göra allt själv ;) Vi var ute hela dagen så nu känns de som om jag håller på att bli förkyld.. =/ men vi får se vars de bär iväg!
Bjursele kanske?



// Världens bästa anka

splänki

Praktik todäjj! Bytte filter i 2 av 3 lackoxar. De va trångt och luktade inte vidare gott men de va typ ändå kul =D
Min klass är ledig idag men jag var tvungen att vara på praktiken ändå. Kanske lika bra att vara där så jag inte sitter hemma och tråkar. Och jag som hade tänkt skriva mycket idag.. Så blev de inte!

Frågestund @ www.sneckieboy.blogg.se CHECK IT OUT!



Ja, trångt som sagt!


// smEKA

VEM?

Happ, då var helgen över=/ Varför ska de gå så fort?¨de är sååå tragiskt! Tur att vi får lov nästa vecka, då blire att sova i sinne!! Men lovet kommer säkert att suga tandborste iaf.
Ikväll blire väll att sitta framför datorn/tvN finns ju inte så mycket mera att göra.. Skotta snö kan man då inte göra för de är ju för lite för de.. kanske man ska busringa till folk? HIHI=) Ska fan busringa till eka(A) Men säg inget till han!!
Lägger upp lite skön musik!!




// Världens bästa Anka!

tårta

De kom betydligt mer folk idag än vad jag trodde! Va ca 50st som mest. Hela huset proppat tammefan.
Där vid 6 kom alla grannar så då var ju Flip med då. Vi satt och såg tv med alla småungar, skitkul!
Vi drog ut på byn runt 8, gick in på fg och satt där ett tag sen "bröt" vi oss in hos Jossan och såg tv. Då Jossan kom såg vi film sen då filmen slutade travade jag hem :)
Ja just ja! Vi drog ner till sjön idag och kollade isen. Den va mycke tunnare idag! Robbe gick ut på ett isflak.. Jävligt klurigt.
Nä nu blir de att sitta här ett tag till sen blir de sängen!






// EKA!


breesladd

En helt vanlig fredag igår. Hände inge speciellt. Åkte runt och sladdade osv
Finns ingenting att säga om gårdagen. MEN IDAG blir de tårta fan hela dagen! Morsan fyller jämna så de kommer bli proppat med folk här. Blir säkert kul :)


// Eka

Glödlampa

Tänkte lägga upp lite skön musik på bloggen, de var ju ett tag sen ;)




// Världens bästa Anka <3

isvåking

Isen va fan tjockare än vad jag trodde och de sög ju! Vill ju gå där och plumsa,bli blöt och sådär. Aja få se om vi ska dit i helgen och hoppa lite.. De är faktiskt roligare än vad de låter ;)
Som förra året då vi va där. Jag sprang och smetade, landade på arslet och for genom isen. Blev blöt från fötterna till halsen och förkyld som satan! Men de vare värt de =D

Det har varit som en dövecka i veckan på praktiken. Har inte funnits så mycket att göra. Hoppas att firmabilarna kommer in nästa vecka så jag får börja slipa dom.


// eEkKaA


LOppmarknad!

Imorron så är det min sista praktikdag på trätrappor, känns skönt!! Har varit på paketeringen och jobbat idag. Där har jag fått sorterat stolpar osv..NICE!
Fick mina trumskinn idag!!! =D Men idioterna från www.trumbutiken.se skickade fel virvelskinn så att imorrn måste jag ring till dom!=(

EKA HAR DRUNKNAT I SNÖN!?!?!?!??! :O



// Ankan

ska vi suga tillsammans ?

De gick förkrövla segt idag! Orka int skriva om helgen.. Orka int skriva om nånting egentligen. Men jag sitter här och proppar i mig godis och dricker cola (skulle sluta, jag vet) de blir väl att äta upp godiset och kanske chipset som ligger på sängen också sen blir det att sova! 


 // smEKA


va saru

Då har man sett Kenny begins för tredje gången. Börjar bli less den nu men den va lika bra nu som första gången jag såg den =D
Hade inget att skriva egentligen. Kan skriva om helgen imorgon.






// Ekaa

Baikal MC 8

Drar väll ett snabbt inlägg då! Eka är inte sp glader på mej.. Har inte uppdaterat på lääänge(3 dagar) så han är inte så nöjd. Har inte blivit så mkt ikväll, lite kött grillning på bustationen bland annat :S de var itne min idé men de smaka fettnaaajs!
Blir att spela innebandy imorrn i norsjövalln! ska blir riktigt roligt!!

// Ankan

reflexväst och rosa mössa

Fy fan säger jag bara!



// Eka


full gas

Första skotertrippen är då avklarad! Åkte med Filip till Robbe! Körde ringleden dit =D Vi satt där och kollade på när Robbe skruvade ihop skotern.
Egentligen är de Ankan som ska skriva men han är så jävla trött.. Orka inte skriva så detaljerat om kvällen men.




Jävla skitbilder... går inte ladda upp... ger upp

// EKA



fettttttt najs

Eka säger:

finns inget att göra framför datorn

Elina säger:

nä precis, men endå är man fett beroende

Eka säger:

haha fettberoende ? xD

Elina säger:

haha ja

Eka säger:

de är jag då inte

Elina säger:

neär jag

Eka säger:

vadå fettberoende

Eka säger:

sitter du och äter fett ?

Elina säger:

nej väldigt databeroende va ju de ja mena

Eka säger:

HAHAHAH JAHAAAAA

Eka säger:

fan va dum jag är xD

Elina säger:

hahaha lol xD


riskvast

Hej å hå rökridå! Dagen började med irritationer.. Jag hade tagit på mig t-shirten och de kändes som att den var fel väg så jag vände på den och upptäckte att jag hade tagit på mig den rätt väg första gången!! Jag kanske ska nämna att de va KRITSVART i rummet och att jag var nyvaken. Ibland hittar jag inte åt ena socken.. Då blir jag också skitförbannad! Min stubin är inte lång då jag är nyvaken asså.

De kändes som att de var vår idag. Solen lyste, de va sådär lagom kallt och de va lite snö. Förjävla härligt =D
Nä de få fan ta och bli vinter nu. Är riktigt sugen på att köra skoter, åka bräda, bygga snögrottor och göra
snöänglar. Isbil får jag inte glömma! ;)
Aja snön kommer väl snart.



Bild från i vintras då jag,filip och ante körde fast 235346 på samma ställe xD de va jävligt kul iallfall =D


// mEKA

Lingon

Imorrn äre dax för praktik igen, ska var i lacken. Sist jag var där så trivdes jag, hyfsat trevlig folk enligt mig. Enligt eka så är det otrevliga människor där:S Kanske är därför att då han praktiserade där så vart de bara fel efter fel efter fel, så dom vart less han;)

Jaja, he duug!

/Ankan

wähäh

Skickade en låt till Ankan..

Macke säger:

DUMJAÄVEL!!

Eka säger:

vad ?

Eka säger:

har du den redan ?

Macke säger:

DU KUNDE JU SAGT ATT DEN BÖRJADE HÅRT SOM FAAN!! HADE JU TYP PÅ MAX VOLYM!!

Eka säger:

HAHAHAHAHAHAHHAA!!!!




// Eka


ANTE

Igår så va man med Ante för första gången på typ 2 månader. Han har inte varit hemma på skitlänge så.. Men nu i helgen va han i Norsjö! =D
Vi satt hemma hos mig och spelade tv-spel och efter ett tag kom Filip. Vi bestämde oss för att fara till Filip och äta tårta. Just då vi skulle fara kom Jossan så hon joinade tårtätningen. När vi hade ätit tårta.. Eller när DOM hade ätit tårta rättare sagt så gick vi ut och tog en promenad. Vi fjantade oss hela vägen till byn/centrum. Vi gick in på fg och såg film sen blev vi less att sitta där så vi for på busstation och snackade med norsken.. De hände inte så mycket mer men de va en rolig kväll =D

Just ja.. Lovjo hälsar att hon är arg ;)



Ante lagar mat (Y)  bild från i sommras :)



// EKA

hihi

Har nyss kommit hem från en jaktdag i skogen, hade några upptag på både älg, räv och hare. Blir att jaga imorrn åxå, fast då blir det kanske att fara till Åmliden!

HOJ!


=)

Fan va kallt de va idag asså! Eller de är väl fortfarande kallt men..Gjorde inte så mycket på skolan idag. Hade teori hela dagen men de gick ganska fort. Hade fan inget att skriva om idag.


// Eka

RSS 2.0