Gårdagen

Igår så for jag, Ankan, Corre osv ut de va GRYMT mycke folk ute! De va just å pass att jag fick mig fram :O
Nä de va fan stendött! Dom enda jag träffade va Rebecca och Emma.. Dom satt på busstationen :)
Vi gick till Mirran för de va visst folk där. Vi hade hört rätt! Utanför hennes lägenheten satt Mirran,Lana,Elina,Hedvig,Fredde,Matilda och nå mer folk. Efter ett tag rörde vi oss in mot "centrum" jag sa att vi skulle kolla in om de hade kommit något nytt där alla karruseller står men alla sa att de va samma som förra året.. Men se på fan! Hunden som vi såg.. Han va där säkert inte förra året och den där tomma cola flaskan som låg där på marken var där säkert inte heller förra året.. Mycket nytt! Sen gick vi till Mirrans lägenhet och satt där och pratade ett tag.. Jag och Ankan blev less så vi drog hem till jag. Han sökte åt sin plånbok och mobil sen gick han hem. Jag ringde åt Therese och snackade med henne tills hon somnade. Jag sa godnatt och efter några minuter slocknade jag också :)








// Ekaaa!

Telefon6

Vaknade halv 4 utav en viss person vid namn av Pontus!! Var du tvungen att ringa mej? var mitt uppe i min skönhetssömn, men tyvärr så  varade den inte så länge... Sitter hos kleteka nu och lyssnar på "bärs e livet" och dricker cola :] Filip spelar 360 och kör runt som en galning! kan säga att han kar kuggat i bilkörning!!



//KletAnka


eh.....

de e skönt att ligga med datorn i sängen:D


Eka säger:


hahahahhahahahha :D


läs de där en gång till ;)


Macke säger:


hahahahahoj:]




//Anka


Jag tältar...

Tänkte bara säga att jag och eka gillar att visa upp oss för varandra;)



//ankamacka

Laf

Då va man hemma i roliga Norsjö... I fredags kom Viktor och hämtade mig runt halv 2 tror jag. Jag satt mig i bilen och efter ungefär en timme va vi framme i lycksele. De va just och pass att vi hittade till Tobbe och Rebeccas lägenhet.. Iallafall! När vi kom in i lägenheten så snörde vi packningen på golvet och satt oss i soffan. Satt där och snackade ett tag sen kom Robin och Tommy :) vi blev rätt så hungrig så vi fick åka med Tommy till frasses men de va MASSOR med folk där vi så drog raggen.. Bytte bil till Impalan osv. Efter vi hade åkt runt halva Lycksele for vi till frasses igen. De hade inte blive mindre folk precis! Vi gick in ändå för att vi va så jävla hungrig när vi hade äte färdigt så gick vi till ica för att köpa godis,dricka åsså skulle jag köpa mackor :)
Vi började röra oss mot lägenheten i spöregnet.. Jag blev ju inte nå torrare då Tobbe hoppade i vattenpölar så att de skvittra på byxorna xD När vi va framme skulle vi se Ice age 3 gick inge vidare för vi fick inte färg på tvn :S Vi hade kopplat in datorn i tvn... Orkar inte gå in så djupt på de men till sist gav vi upp och kollade på datorn istället. Efter ett tag kom Robin och Tommy och joinade soffan :D  när filmen slutade drog vi på torget och tittade på Con cour de charme. De spöregnade fortfarande men jag va utrustad med paraply så jag blev inte så blöt :D
När Con cour de charme slutade drog vi raggen med Impalan sen så satt vi oss utanför Coop och kollade på bilar som körde förbi.. Vi blev less att sitta där eller iallafall jag så vi rörde oss in mot torget. De va STENDÖTT där så vi gick på.... ja vars fan gick vi... De va en mack iallafall! Vi träffade challe och jolle påväg till macken sen så träffade jag Ante och hans syster inne på macken :) sen travade vi till lägenheten.. Vi fikade och såg big brother där. När de blev sovdags så tog jag fram sovsäcken och la mig i bäddsoffan. Viktor ville inte dela soffan med mig så han satt sig i en stol xD de såg fan inte skönt ut! Jag vaknade runt 9 av att viktor va uppe å gick.. jag startade tvn och gjorde fika.
När Tobbe och Rebecca hade vaknat gick vi till utställningen. Jag träffade pappa utanför utställningen så jag och Viktor lämnade packningen i bilen. När jag betalade in mig fick jag ett programblad eller va de nu var :S men iallafall såg jag att Bellan va på framsidan :O se bild!
Vi gick runt och kollade på bilar och sånt där.. Dom ville sitta hela tiden men jag ville röra på mig för jag va så jävla trött att jag somnade om jag satt ner xD aja.. Jag träffade pappa och sa att jag va hungrig så han köade åt mig. Träffade Therese medans pappa stod och köade åt mig :) pratade med henne sen kom pappa med mat och dricka! Åt upp maten sen så gick jag och Therese runt på utställningen.. Vi gick in på skogsmuseet och tittade på hästar osv. Till sist så satt vi oss på nå stolar å de va så jävla varmt där så jag satt och halvsov xD Vi rörde oss ut från skogsmuseet och for å köpte cola och satt oss i en lada :) efter ett tag så skulle Therese fara :( så jag sa hejdå sen så drog hon :(
Efter typ 5min ringde pappa och sa att vi skulle fara så jag och Viktor gick till pappa sen så åkte vi hem :)



Lite bättre väder förra året kanske? ;)


// Eka


Bäckerudden..

Hade en riktigt trevlig kväll igår på Bäckerudden! fick jamma lite tush, smoke on the water, livin on a prayer och i dont wanna be.. riktigt trevligt!
Att få sköta ljudet var nästan de bästa, lärde mej både ett och annat!:)

Jaja, måste vila maten nu Hooooj!!!

mjööölk

Sitter och äter spagetti och bacon värsta goda frukosten ;) efter jag har äte blir de å packa till lycksele :D jag och viktor ska sova hos tobbe och rebecca.. Kommer att stanna där tills på lördag sen drar jag till stugan och kommer hem på beachen... Hade väl inget mer att säga.. Ankan får väl skriva här medans jag är borta :)


// KletEka

"Click Click Bom"

Idag var det en väldigt trög dag!! Vaknade kl 6 och tog på mej min hello kitty morgonrock som jag köpte för förra årets sommarjobbs pengar. Mycket fin!
Tyvärr så råkade jag spilla lite fil på kittys näsa så de ser ut som om hon har fått en ****** fläck där... Men lite lacknafta så går de nog bort!
Som vanligt så skulle vi trimma på jobbet... men bandit funkade inte idag=( så de fick bli typ P3 istället!! jaja.. de får duga!

På lördag så ska jag till Bäckerudden på jammarkväll som ljudtekniker=)  Hoppas de kommer mycket dragspelsfolk dit, och säckpipefolk förstås! Kommer nog att rocka loss lika mycket som " saliva " ett mycket bra rock band som kommer ifrån Memphis, tennessee.

Lyssna och njut!!




//Macke

Fruktsoppa

TJO! Rebecca klagade igår att vi skrev för odetaljerat osv.. Så jag ska försöka skriva bättre idag :)
Jag vaknade nångång runt 9 av att grannarna skrek som alla dagar då. Jag lyckades somna om men jag vaknade igen vid 12 av att filip ringde. Jag fattade inte riktigt vad han snackade om men jag höll med osv... Han berättade att ambulansen kom till lycksele för de va nån som hade vrickat foten och nån annan som hade brutit nacken eller nå sånt :S jag missade de för att vi for ganska så tidigt.. Så de filip berättade finns inte med på filmerna :(
Idag blir de att fixa punkat och byta lager i moppen.. jävla skrot! Sen blir de att fara på konsum å köpa mat, mackor och sånt där.. Kanske nån cola :] nä nu ska jag slänga mig i duschen!









Inte bästa kvallan precis...


// Eka

Vågor

Då va man hemma från lse :D har sett skoter på vattnet.
De va 3st som körde från början och om alla sänkte skotern tog de fan ett halvår innan 3 nya körde för dom skulle ju få i land dom som hade sänkt.. Åååh fan va less jag va där ett tag! Men efter ca 4-5 timmar skulle dom hoppa. De blev kraschar och OSKÖNA landningar! Finns säkert nån film någerst.. Jag filmade men jag orkar fan inte slänga upp den :(
Nån bild kan jag lägga upp :) kanske inte dom bästa men... Va så jävla mycke småungar i vägen!






// Ekaaa

Hur viker man en skjorta?

Idag har Ankan/Markus kört trimmer... Markus tyckte inte att de var ett dugg roligt så han surade hela långa dagen! Tiden gick väääldigt sakta, men som tur var så hade han "Bandit" i öronen. Markus har bara kvar två dagar nu på sitt sommarjobb så de känns jätte bra!

Hm... Vad är det som låter?
-Jo, de är Markus mage förstår ni... han brukar bli väldigt hungrig efter sitt slav jobb åt komunen!

Så nu ska Markus äta 2 mackor och 1 mjölk glas sedan tv:n och förhoppningsvis 1 timmes sömn..


Markus återkommer senare mot kvällen.....







//Ankiboy


NYTT

Ja som ni kanske märker så har vi eller corre har (tack corre!) fixat bloggen lite. De blev ju lite snyggare nu än förr! tycker då jag iallfall. Haha Ankan har inte sett slutresultatet än. Han sitter och ser på allsång på skansen xD skulle INTE bli förvånad om han sjöng med å allt.. Fy fan vad jag hatar allsång på skansen! Finns inge värre!!
Blir nog att börja blogga lite mer och längre.. har jag säkert skrive flera gånger men jag har ju ett minne som en guldfisk.. visst corre ? ;)
Idag har de inte hänt så mycket.. har ju vare pissväder så :( har nött 360 och sutte här framför datorn.
Ankan har väl trimmat gräs i spöregnet :( aja.. Imorgon blir de att dra till lse å se när dom kör skoter på vattnet :D får se om jag ska dit resten av veckan också men på lördagen SKA jag dit.. De är ett måste!
Nä nu ska jag öppna en cola å nöta lite mer 360 sen blir de att sova!


// Eka

weeeey!

Hur många utav er älskade " Nintendo 8 bit "?



//Macke


cola

Hade inget värt att skriva.. som vanligt då mene jag kan säga att jag har 100% lov nu =D har haft de i två veckor om jag inte minns fel. Jag har inte gjort så mycke värt.. sutte i stugan och ruttnat. Få se om jag ska dit på söndag igen eller om jag ska stanna här i norsjö.
Ankan slavar en vecka till :( jag jobbade där han är nu.. Jävla skitjobb! Trimma gräs *suck* går ju fan inte sova om kvällarna man hör den där trimmern i huvudet hela tiden!
Eeh ja, vad kan jag skriva nudå.... JA! vi ska nog fixa designen =D vi har snackat om de länge haha men jag vette fan om de blir av. Jag har som tappat suget att blogga:( jag vet inte vad jag ska skriva.. som nu, jag vet inte ens vad jag skriver om xD ääh de få duga för den här gången





// Eka


Topp 5

Topp 5 online games=)


1. Super Mario flash v4 level editor

Kommentar: Grymt roligt spel som också är beroendeframkallande!






2. Jam Legend

Kommentar: som Guitar hero fast på datorn, riktigt roligt!

Keep on rockin´





3.Copter

Kommentar: Väldigt beroendeframkallande!

Se upp för väggarna!





4. Rollercoaster rush

Kommentar: Ett roligt spel för ni som gillar berg och dalban!

Göm inte att spänna fast er!





5. Boxhead

Kommentar: Roligt 2-player spel som går ut på att döda din motståndare, tyvärr så buggar de ibland!




//Ankan


Weeeey!

Tänkte ju ta en paus från bloggandet över sommarn, men eftersom jag har så tråkigt nu så ska jag försöka väcka liv i denna fantastiska blogg!!

Slå på 1:an och njut av Pistvakts galna äventyr!





//Ankan







RSS 2.0